Wie zijn wij

Een prachtig duo: Jan en Bart Maas, vader en zoon. Twee vakkundige mannen die met z'n tweeën al jaren een eenheid vormen en een heel breed klussenscala aan kunnen. Onze kracht is dat we bij elke denkbare klus alles zelf doen. Je krijgt als opdrachtgever dus niet de ene na de andere installateur over de vloer, maar alleen Jan en Bart.

Waterleiding, gasleiding, riolering, cv-installaties, complete badkamers, keukens, sanitair, Onderhoudbedrijf MvA Service & Onderhoud uit Purmerend doet het allemaal.Jan Maas is in 2001 voor zichzelf begonnen en in 2013 is Bart er bij gekomen. 

Jan Maas: "Particulieren maar ook bedrijven en instellingen kunnen voor iedere opdracht bij ons terecht, ook voor onderhoud en reparatie. Wij durven van onszelf te zeggen dat we echte vakmensen zijn die altijd goed werk leveren voor een reële prijs."

Zoon Bart: "We hebben een leuke klantenkring opgebouwd maar proberen meer naamsbekendheid te krijgen, zodat ook nieuwe mensen in Purmerend ons gaan ontdekken en van onze brede service gebruik kunnen maken."

Ons werkgebied bestrijkt vrijwel geheel Noord – Holland. 

MvA Service & Onderhoud levert vakmanschap, service en kwaliteit

Diverse duurzame projecten
Webdevelopment © 2012 M.E. Solutions